Afbeelding: Werkvoorbereider

Gezocht: een gedreven werkvoorbereider!

Heb je een mbo- of hbo-opleiding in de richting van bouwkunde of interieurbouw op zak, ervaring met CAD-tekenprogramma's en drie jaar aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider in de interieurbouw? Misschien passen wij dan wel in elkaars plaatje!

Wij zoeken namelijk een werkvoorbereider voor 38,75 uur. Iemand die zelfstandig diverse projecten begeleid, deze technisch en planmatig uitwerkt en verantwoordelijk is voor de inkoop. Dit in ruil voor een marktconform salaris, fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, en niet geheel onbelangrijk: een gemotiveerd en hecht team. Kom je erbij?

Twijfel niet langer en stuur je motivatie en CV naar Noortje de Jager via ndejager@gieskesbv.nl.

Afbeelding: Ontwerper Tekenaar

Gezocht: een klantgerichte creatieveling voor in ons team

Heb je een mbo- of hbo-opleiding in de richting van binnenhuisarchitectuur of interieurontwerp afgerond én enige ervaring met CAD-tekenprogramma’s en materialen? Wellicht zijn wij dan een goede match!

Wij zoeken namelijk een ontwerper / tekenaar voor 30,5 tot 38,75 uur. Iemand die de ontwerpen maakt en deze technisch en planmatig uitwerkt. Het is een job met veel verantwoordelijkheden, dicht bij de productiebron en in een omgeving waar op het gebied van materiaalkennis, productie technieken en detailvorming dagelijks bijgeleerd kan worden. En ook heel belangrijk: wij werken met een fijn en betrokken team. Kom je erbij?

Twijfel niet langer en stuur je motivatie en CV naar Noortje de Jager via ndejager@gieskesbv.nl.

Afbeelding: Junior werkvoorbreider

Gezocht: een startende werkvoorbereider met ambities voor in ons team

Heb je een mbo- of hbo-opleiding in de richting van bouwkunde of interieurbouw afgerond én enige ervaring met CAD-tekenprogramma’s? Misschien zijn we dan naar elkaar op zoek!

Wij zoeken een junior werkvoorbereider voor 38,75 uur. Iemand die projecten technisch en planmatig uitwerkt en ook verantwoordelijk is voor de inkoop van materialen. Geen ervaring? We leiden je in een periode van twee jaar graag op tot een volledig zelfstandig werkende werkvoorbereider, uiteraard geheel vergoed. En ook heel belangrijk: wij werken met een fijn en betrokken team. Kom je erbij?

Twijfel niet langer en stuur je motivatie en CV naar Noortje de Jager via ndejager@gieskesbv.nl.