Werken bij Gieskes

Gieskes Interieur is een stabiele, betrouwbare en loyale werkgever voor alle medewerkers. Daarnaast bieden wij als erkend leerbedrijf jaarlijks diverse stagiairs de kans om de kneepjes van het vak te leren.

Onze deur staat altijd open voor nieuw talent! Heb je interesse om te werken bij Gieskes Interieur? Stuur dan je CV met motivatie naar info@gieskesbv.nl.

Afbeelding: Werkvoorbereider

Gezocht: een klantgerichte monteur voor in ons team

Heb je een opleiding gevolgd tot monteur interieur of interieurbouwer én minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie? Wellicht sluiten wij dan goed op elkaar aan!

Wij zoeken namelijk een monteur interieurbouw voor 38,75 uur. Iemand die zelfstandig werkt, goed het overzicht kan bewaren en oplossingsgericht ingesteld is. De uren zijn verdeeld over vier dagen, je bent de vrijdag dus vrij! Het is een job met veel verantwoordelijkheden, waarin je snel moet kunnen schakelen. Je bent het aanspreekpunt op locatie en het gezicht van de organisatie. En ook heel belangrijk: je werkt met een goed ingerichte werkbus, een fijn en betrokken team en passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Kom je erbij?

Interesse in deze vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar Noortje via ndejager@gieskesbv.nl