Zakelijke projecten

Gieskes Interieur heeft de afgelopen jaren veelvuldig mogen samenwerken met een aantal vaste klanten. Steeds opnieuw kiezen zij voor een uniek interieur dat tot stand komt door goed vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen te combineren met functionaliteit en stijl. Onze opdrachtgever stelt vaak hoge eisen aan de organisatie en realisatie van het werk.

Door de heldere communicatie en het directe klantcontact bouwt Gieskes niet alleen een kwalitatief hoogwaardig interieur, maar ook aan een vruchtbare samenwerking waarin beide partijen zich volledig kunnen inzetten om het maximale resultaat te bereiken.

Retail

Retail

Het gevoel dat u wilt overbrengen aan uw klanten, vertaalt zich in de uitstraling van uw meubilair. Uw meubilair speelt een belangrijke rol in de merkbelevenis van uw klant.

Lees verder...
Bibliotheken

Bibliotheken

Traditionele en moderne bibliotheken, wij draaien onze hand er niet voor om.

Lees verder...
Overheid

Overheid

Wij hebben reeds voor verschillende overheidsinstanties mogen werken, waar we erg trots op zijn. Strikte regels, veiligheid en nauwe samenwerking met aannemers, installateurs en schilders zijn ons niet vreemd.

Lees verder...
Zorginstellingen

Zorginstellingen

Warm en strak meubilair met een frisse uitstraling. Of het nu gaat om wachtruimtes, spreekkamers, kastenwanden of pantry’s...

Lees verder...
Projectinrichting

Projectinrichting

Verschillende klanten hebben ons gevonden om voor hen diverse interieur elementen te verzorgen zoals een volledig uitgeruste bar met lichtelementen of het complete meubilair voor de sportkantine.

Lees verder...