Gemeentehuis Zevenaar

Het gemeentehuis van Zevenaar is gevestigd in het voormalig BAT-complex en hier hebben wij het nieuwe interieur geleverd. De eye catcher in het ontwerp van de architect is de receptiebalie. Er is gewerkt met grote panelen glas en gepoedercoat staal bij de loketten, waardoor klanten goed kunnen zien waar ze zich kunnen melden. In de verschillende werkbladen bij de loketten hebben we speciale nissen gemaakt van staal zodat de scanapparatuur veilig opgeborgen is. Dit geeft een strak resultaat, waarbij de elementen in staal goed bij het beeld van de complete ruimte passen.

Voor ons was het een mooie uitdaging om de omtimmering te maken voor de oude gebinten van het gebouw. Mede doordat deze kolommen vanaf de begane grond doorlopen tot aan de bovenste verdieping van het gebouw, was ook de montage ervan een flinke klus. Het eindresultaat blijft indrukwekkend om naar te kijken.

Daarnaast heeft Gieskes Interieur een wachtruimte element gemaakt, waar de klant een kopje koffie en of thee kan drinken aan een grote leestafel. Hierbij hebben we zoveel mogelijk een gezellige en huiselijke sfeer gecreëerd. Voor de kinderen is er een speelelement gemaakt, waarbij verschillende speelmogelijkheden zijn geïntegreerd.

Op de verschillende etages zijn diverse zitbanken, tafels, bureaus en kastenwanden geplaatst. Voor de verschillende gebruikers hebben we diverse keukens op maat gemaakt. En voor de raadzaal hebben we afsluitbare kasten gemaakt zodat de dossiers veilig opgeborgen zijn.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze producten of diensten? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt spoedig een antwoord verwachten. Heeft u liever telefonisch contact, of wilt u een afspraak maken? U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Offerte aanvragen