Oranje Nassau's Oord

Oranje Nassau’s Oord bevindt zich in een bosrijke omgeving op eigen historisch landgoed. De locatie is voorgekomen uit een voormalig koninklijk paleis. Het verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord voldoet niet meer aan de gebruikseisen van Zinzia Zorggroep. Een groot aantal verblijfsruimtes zijn functioneel beperkt en voldoen niet meer aan de huidige eisen. Zinzia Zorggroep zet daarom in op vervangende nieuwbouw (ca 8800 m²) en de revitalisatie van het hoofdgebouw (ca. 2000m²). Hiermee wordt verblijf en zorg voor psychogeriatrische cliënten optimaal gefaciliteerd en het logistieke proces geoptimaliseerd.   

Gieskes Interieur is bij dit project verantwoordelijk voor het maatwerk en gebouwgebonden interieur. Het maatwerk meubilair bevat o.a. de inrichting van 126 slaapkamers, 14 gezamelijke woonkamers, de centrale aula met o.a. een Solid surface live cooking gedeelte, een bibliotheek geheel uitgevoerd in blank gelakt Douglas en een bar uitgevoerd in blank gelakt douglas met bladen van solid surface materiaal. Het gebouwgebonden interieur bevat in totaal 12km aan massief douglas latten waarme diverse wanden, rondingen en plafonds bekleed zijn.

Vloeroppervlak: 10.800m²

Architect: Mecanoo Architecten

Opdrachtgever: Wam&Van Duren 

Oranje Nassau's Oord

Zinzia_Wageningen-2
Zinzia_Wageningen-3
Zinzia_Wageningen-33
Zinzia_Wageningen-35
Zinzia_Wageningen-5
Zinzia_Wageningen-38

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in onze producten of diensten? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt spoedig een antwoord verwachten. Heeft u liever telefonisch contact, of wilt u een afspraak maken? U vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Offerte aanvragen